GET IN TOUCH

Lyst til å jobbe i et ledende nordisk investeringsselskap for programvareselskaper?

Viking Venture er et ledende Nordisk venturemiljø med hovedkontor i Trondheim. Vi er en aktiv investor i vekstfase programvareselskaper som fokuserer på bedriftsmarkedet med internasjonale ambisjoner.  Viking Venture har gjennomført 44 investeringer siden oppstarten i 2001, og har over 1,7 milliarder kroner under forvaltning fra norske og internasjonale investorer. Vi tilbyr et positivt og hektisk arbeidsmiljø i et selveid trøndersk suksessforetak med stor fleksibilitet i hverdagen. Vi er i sterk vekst og søker etter nye kollegaer.

Community and Marketing Manager

Du får ansvar for å bygge Nordens ledende nettverk for nøkkelpersoner i våre programvareselskaper, videreutvikle merkevaren Viking Venture og håndtere all ekstern kommunikasjon i alle relevante kanaler.

Talent Manager

Du får ansvar for å knytte kontakt med dyktige kandidater og bygge en dynamisk database som gir Nordens beste oversikt over spennende kandidater til våre raskt voksende programvareselskaper.

Investment Associates og Investment Managers

Du får ansvar for å identifisere, analysere og gjennomføre investeringer i Nordens mest spennende programvareselskaper, og vil bidra aktivt til at selskapene vokser raskt internasjonalt både organisk og gjennom oppkjøp.

Kvinner oppfordres spesielt til å søke. Arbeidssted er Trondheim.

Se www.vikingventure.com

For Community and Marketing Manager og Talent Manager kontakt Robin Sørensen – robin@panoramasolution.no

For Investment Associates og Investment Managers kontakt Lars Esholdt – le@esholdt.no